جمعه 14 شهريور 1399 |
محبوبترینهای نوسازی خانه؛ از کابینت سازی تا سقف کاذب
نوسازی خانه یکی از هوشمندانهترین گزینهها برای دادن چهرهای جدید به منزل در عین صرفهجویی در هزینههاست. در بین خدمات نوسازی، کابینت سازی، نصب سقف کاذب، نصب قرنیز پی وی سی و جوشکاری برای ساخت نرده و درب و پنجره، میتوانند بیشترین تغییر را در خانه ایجاد کنند. اگر مطمئن نیستید از کجا باید بهترین متخصصان کابینت سازی، نصب سقف کاذب، نصب قرنیز پی وی سی و جوشکاری را برای نوسازی منزل در شهرتان پیدا کنید، از “خدمت از ما” کمک بگیرید. در ادامه با خدمات کابینت سازی، نصب سقف کاذب، نصب قرنیز پی وی سی و جوشکاری بیشتر آشنا میشویم.
کابینت سازی
کابینت سازی به صورت اصولی، چهره قلب خانه شما یا آشپزخانه را دگرگون خواهد کرد. تاثیر یک آشپزخانه زیبا و مدرن در چهره خانه غیرقابلانکار است. کابینت سازی در کارگاه کابینت سازی با متریالهایی مانند0 چوب، ام دی اف، هایگلس، فلز و... انجام میشود. مشخصا کابینت سازی با هر یک از این متریالها مزایا و معایب خود را دارد. برای مثال کابینت سازی با فلز کمکم درحال منسوخ شدن است. زیرا کابینتهای فلزی به مرور رنگشان را از دست میدهند، زنگ میزنند، لبههای تیز آنها خطرناک است، و صدای زیادی تولید میکنند.
امروزه کابینت سازی با ام دی اف بسیار محبوب است. کارگاه کابینت سازی با این ماده میتواند کابینتهایی باکیفیت را در رنگهای مختلف تولید کند. این ماده برای کابینت سازی در هر نوع دکوری مناسب است. ام دی اف شاید شیک بودن چوب را نداشته باشد، اما قیمت مناسبتری داشته و نگهداری از آن نیز سادهتر است. اگر دکوراسیون مدرنی دارید و از طرحهای مینیمال لذت میبرید، کابینت سازی توسط کارگاه کابینت سازی با این مدل برای شما عالیست.
سپردن کار کابینت سازی به متخصصان شغل کابینت سازی، علاوه بر تضمین زیبایی آشپزخانه، کارایی آن را نیز ارتقا میدهد. متخصصان در کارگاه کابینت سازی از مهارت لازم برای طراحی انواع کابینت برخوردار هستند، و میدانند برای هر محیط باید چه کابینتی را با چه ظاهر و بخشهایی تهیه کرد. برای پیدا کردن چنین افرادی در حوزه کابینت سازی میتوانید روی “خدمت از ما” حساب کنید. در ادامه خدمات نصب سقف کاذب را بررسی میکنیم.
نصب سقف کاذب
نصب سقف کاذب و اجرای آن با کمترین تخریب در نوسازی خانه انجام میشود. نصب سقف کاذب به دلیل سهولت، بهینهسازی مصرف انرژی، امکان اجرای نورپردازیهای زیبا و... محبوبیت بالایی دارد. نصب سقف کاذب بسته به جنس آن انواع مختلفی دارد. در ادامه محبوبترین انواع نصب سقف کاذب را معرفی کردهایم:
1. نصب سقف کاذب کناف
نصب سقف کاذب کناف در اکثر ساختمانهای امروزی انجام میشود. نصب سقف کاذب کناف در دو مدل سقف کاذب کناف یکپارچه و سقف کاذب کناف مشبک وجود دارد. مدل یکپارچه از یک زیرسازی فولادی سبک وزن ساخته شده که پنلهای گچی روکشدار روی آن نصب میشود. اما مدل مشبک از سازههای سپری و تایلهای سقفی به صورت یک شبکه تشکیل شده که توسط آویز به سقف اصلی متصل میشود. همچنین، پس از نصب سقف کاذب کناف مشبک نیازی به رنگآمیزی نبوده، و نگهداری آن نیز آسان است.
2. نصب سقف کاذب پی وی سی
پی وی سی نوعی پلاستیک سخت است. این ماده فرآوردهای نفتیست و محدودیتهای سایر متریالهای ساختمانی را ندارد. نصب سقف کاذب پی وی سی به دلیل اینکه میتوان آن به هر شکلی درآورد، انتخاب مناسبی در نوسازی خانه است. نصب سقف کاذب با این ماده در طرحها، رنگها و اندازههای مختلفی انجام میشود. علاوه بر زیبایی، استحکام نصب سقف کاذب با این ماده نیز مثالزدنیست. نصب سقف کاذب پی وی سی برای سرویس بهداشتی، آشپزخانه و... انجام میشود.
نصب سقف کاذب مدلهای متنوع دیگری نیز دارد. متخصصان نصب سقف کاذب در انواع مدلها را میتوانید با کمک “خدمت از ما” به سرعت پیدا کنید. پس از نوسازی سقف با نصب سقف کاذب، نوبت به کف ساختمان و نصب قرنیز پی وی سی میرسد.
نصب قرنیز پی وی سی
نصب قرنیز پی وی سی معمولا به دنبال نصب کفپوش انجام میشود. اما اگر کفپوشتان همچنان نو است، نصب قرنیز پی وی سی برای افزایش زیبایی فضا کافی خواهد بود. پس از نصب قرنیز پی وی سی یا قرنیز پلی استایرن، ظاهری شبیه به قرنیز ام دی اف و چوبی خواهید داشت؛ با این تفاوت که قرنیز پی وی سی کمی براقتر است.
برخی از مزایای نصب قرنیز پی وی سی عبارت است از قبل شستشو بودن، عدم ایجاد گرد و غبار ناشی از برشکاری هنگام نصب و عدم پریدگی و آسیب دیدن گوشهها پس از نصب قرنیز پی وی سی. در ادامه نکات مهم برای خرید و پیش از نصب قرنیز پی وی سی را مرور میکنیم:
- رنگ قرنیز با توجه به رنگ کفپوش و با دو یا سه درجه اختلاف انتخاب میشود. اگر کفپوش لمینیت یا پارکت دارید؛ رنگ قرنیز پی وی سی را تاریکتر انتخاب کنید. این انتخاب جلوهای زیبا از کنارههای دیوارها را تداعی میکند.
- اگر فضای منزلتان کوچک است و یا سقفها بلند نیستند، نصب قرنیز پی وی سی را با مدلهای ۷ و یا ۹ سانتیمتری انجام دهید. اما اگر ارتفاع سقف بیش از سه متر و یا فضا بیشتر از صد متر است، نصب قرنیز پی وی سی با ارتفاع ۱۲ و یا ۱۵ سانتیمتری بهترین گزینه است.
- هنگام سفارش کابینت سازی و نصب قرنیز پی وی سی میتواند رنگ این دو را با یکدیگر ست کنید.
جوشکاری
ممکن است در ادامه کابینت سازی، کابینت سازی و نصب قرنیز پی وی سی برای نوسازی خانه، بخواهید درب و پنجره و یا نردههای راهپله و بالکن را نیز تغییر دهید. برای تمام این کارها به جوشکاری نیاز دارید. جوشکاری استیل و آلومینیوم در میان انواع جوشکاری میتواند زیباترین نردهها، حفاظ و... را برای شما آماده کند. قیمت جوشکاری معمولا به وزن سازه ساختهشده بستگی دارد و به صورت کیلویی محاسبه میشود.
هزینه خدماتی مانند خرده جوشکاری نیز معمولا توافقیست. ناگفته پیداست که پیداکردن یک جوشکار حرفهای برای اندازهگیر و اجرای دقیق جوشکاری چقدر اهمیت دارد، مخصوصا برای سفارشات ظریف خانگی و نه کارهای بزرگ صنعتی و یا سریسازی. به همین دلیل، مانند سایر خدمات نوسازی خانه، پیدا کردن متخصص جوشکاری نیز بسیار مهم است.
نوسازی خانه با "خدمت از ما"
شما میتوانید در بازار آنلاین "خدمت از ما" متخصصان کابینت سازی، نصب قرنیز پی وی سی و جوشکاری را پیدا کنید. علاوه بر این، میتوانید قیمت خدمات را پیش از نهایی کردن درخواست از آنها استعلام کنید. "خدمت از ما" همچنین به شما این امکان را میدهد تا علاوه بر مشاهده اطلاعات متخصصان کابینت سازی، نصب قرنیز پی وی سی و جوشکاری، نظرات مشتریان قبلی را بررسی کنید تا بهترین فرد را برای نوسازی منزلتان انتخاب کنید.
منبع: https://canvas.yc.edu/eportfolios/2960/Home_Renovation
نظرات شما عزیزان:
:: برچسبها: نوسازی خانه, کابینت سازی, سقف کاذب, خدمت از ما,
نویسنده : مدیر
|